foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Salon Korjaamopalvelut Oy
Puh.050 4557245
e-mail: huolto(at)korjaamopalvelut.fiKirjautuminen

Paikalla

Paikalla 31 vierasta ja ei kirjautuneita

Facebook

Huollamme kaikki automerkit.

Teemme autojen vuosihuoltoja ajoneuvokohtaisten huolto-ohjelmien mukaisesti. Määräaikaishuollon yhteydessä saat tarvittaessa mukaasi huoltoraportin, joka sisältää tiedot löytyneistä vioista ja läpikäydyistä huoltokohteista. Teemme myös katsastustarkastuksia ja ennakoivia huoltoja.

MB sähköinen huoltokirja käytössämme, jos autossa sähköinen huoltokirja niin lisäämme huollon sinne. Myös BMW, FORD, VW, Audi sähköinen huoltokirja. Luemme kätevästi BMW auton avaimesta huoltotiedot ym.

Pakokaasumittaukset "Bensa ja Diesel"

OBD todistus alle 10 vuotta vanhoille autoille 10€ (bensiini)

Pakokaasumittaus bensiini 15€  Diesel 27€ OBD todistus erikseen 15€ (bensiini+OBD 25€)

Huollamme ja korjaamme myös autojen polttoaine lämmittimiä, myös vikakoodien lukeminen ym.

Polttoaine suodattimen vaihdon yhteydessä suosittelemme Valvoline polttoaine järjestelman puhdistus tuotteita niin Bensa kuin Diesel järjestelmiin, myös raskas kalusto. Esim. Diesel autoissa on tullut posetiivista palautetta sellaisista autoista joissa on ollut aikaisemmin korkeat savutus arvot, (MaxLife Fuel System Cleaner) tuotteella on saatu savustus arvot pienenemään merkitsevästi!

 

  

 

Kun on jotakin vikaa pyrimme korjaamaan autosi mahdollisimman nopeasti, käytämmä niin alkuperäisia kuin tarvike osia. Ilmoitamme aina asiakkaalle jos korjaus kustannukset nousevat sovitusta hinnasta. Määrätyt varaosat on edullisempia alkuperäisenä kuin tarvikkeena ja ovat laadukkaampia ja takuukin osissa on parempi! Toimitamme myös sellaisia varaosia mitä ei ole suomessa saatavilla "erikois autot/vanhat autot ym."

PS pyrimme aina laskemaan valmiiksi korjauskustannukset ettei tule yllätyksiä auton noudossa!